Your browser is too old. Please upgrade to Internet Explorer 10 or newer.
Power System Engineer - Danmark
Hjælp os med at udvikle fremtidens løsninger til vindmølleindustrien
Jutland (Central) Created: 13/09/2021
Applications will be screened regularly.

Vi leder efter en erfaren Power System Engineer, der gerne kommer fra vindmølleindustrien eller lignende område i energisektoren. Vores kunder befinder sig i det meste af Jylland, så hvis du har base i Midtjylland, vil det være et godt udgangspunkt.

Kerneopgaven:  

Hovedopgaven er analyse og design af elektriske systemer, ofte fokuseret omkring vindmølleturbiner med det formål at forbedre de løsninger, der allerede eksisterer. Vi forventer, at du kan være Tech Lead på opgaver med design/analyse af vindkraftværker (transformerstationer, switchgear og opsamplingsnet). Der er behov for kendskab til simuleringsværktøjer, opsætning af modeller og udførelse af studier.

Vi er en international organisation, hvor vi udvider både i Danmark og Ukraine på dette område. Du vil være med til at definere den retning vi skal gå og de kompetencer vi skal udvikle og vækste. Du får ansvaret for de opgaver der løses i det team af ingeniører, som arbejder med Power System Studies. Hvis du ønsker det, får du en nøglerolle i hvordan dette team udvikles.

Opgaver:

 • Power System stabilitets-studier i Power Factory/PSSE/PSCAD
 • Test og simulation af kraftværk i MATLAB/Simulink
 • Test af nye elektriske komponenter til vindmølleturbine design
 • Analyse og design af modeller til power plant performance
 • Implementering af simuleringsmodeller
 • Administration, organisering og analyse af nettilslutningsstudier
 • Evaluering af nettilslutnings forskrift, systempåvirkning og anlægs godkendelse
 • Feedback og anbefalinger til projekt managers

Din baggrund:

 • Kandidatgrad som elektrisk ingeniør eller energiteknologi, fx med speciale i electrical power systems og HV
 • 5+ års erfaring fra vindmølleindustrien eller energibranchen
 • Højt professionelt niveau på engelsk i skrift og tale

Kendskab til PSSE, Power Factory og/eller PSCAD vægtes.

 

Hvad du kan forvente af os:

Gode forhold og imødekommende kollegaer. Vi driver ENABL med en typisk nordisk ledelsesfilosofi i en moderne organisation. Vi værdsætter gensidig respekt, sætter tillid til individuelle kompetencer og har tiltro til individets dømmekraft. Det kræver selvstændighed og selvdrift i din hverdag, men til gengæld giver det dig muligheden for en unik position på markedet, hvor du har et højt niveau af tillid og frihed, samt store muligheder for personlig og faglig udvikling.

Gridafdelingen er centreret i Aarhus, men der er mulighed for at arbejde fra vores andre lokationer, så som Ikast, Hedensted eller Varde. 

 

Om ENABL:

ENABL er din globale one-stop-shop for rådgivning og udstyrsløsninger i løbet af hele livscyklussen for onshore og offshore vindmøller.

Vi har flere end 20 års erfaring og tilbyder løsninger inden for rådgivning & outsourcing, udstyr og global service. Vi har specialiseret os i produktions-, installations-, transport-, test- og serviceudstyr til vindmølletårne, monopæle, vinger og naceller.

ENABL er en nyligt etableret spiller på markedet, efter en sammenlægning af de tidligere BIIR, SONNE, Blaaholm og Eltronic Wind Solutions. Vores mål er at kunne levere både en fuld pakkeløsning til vores kunder, men også løsninger ind til dele af kundens værdikæde, hvis der opstår huller de ikke selv kan imødekomme. Vores kunder er de ledende i branchen og vi stræber efter at levere konkurrencedygtige løsninger, der passer til kundens behov og forventninger.

Det er vores mål at reducere kompleksiteten, opfylde vores kunders behov og gøre dem i stand til at producere globalt – wherever wind is.

Vores forretning udvides konstant og med høj fart – og vi forventer, at det fortsætter i løbet af de næste mange år. Har du spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte vores manager og team lead for GRID-afdelingen, Martin Høgdahl Zamastil, på maho@enabl.dk.

Hvis denne stilling appellerer til dig, bedes du ansøge med et omfattende, kronologisk CV. Du kan søge direkte via dette link: 

https://ENABLAS.reqruiting.com/Pages/Application/Apply.aspx?id=9871 

Vi ser frem til din ansøgning.

 

{{viewJobApplyButtonText}} Closed for applications Already applied Already withdrawn Withdraw application finish application
Work address:
Tangen 17
8200 Aarhus N

ENABL A/S
Lene Haus vej 21
7430 Ikast
http://enabl.dk
ENABL is a Danish owned company. We have a narrow industry focus and focus on supporting global clients in the wind industry. With more than 450 experienced, competent, and flexible employees, ENABL is the extra resource many companies often need to fully complete projects, develop their activities, and improvement initiatives according to plan. We offer servuces within Mechanical Engineering (Design, calculation, documentation), Project Management, Control and Automation, Embedded software and Grid. We have engineering centers in Sofia Bulgaria, Kharkiv & Odessa in Ukraine, Chennai in India and in 3 Danish locations. We have production and services organisations in Taiwan, UK, China and Denmark. We pursue an aggressive growth strategy and soon we will establish ourselves in two new countries.
 Linkedin  Facebook  Twitter  Send to a friend

Sign inNew password


Register here